Over ons

Ziektekostenverzekering.nl is een onafhankelijk en transparant platform waarop je alles kunt lezen over jouw ziektekostenverzekering. Het platform biedt objectieve informatie over wat belangrijk is en waar je op moet letten bij het overtappen, opzeggen en afsluiten van een ziektekostenverzekering. Omdat het aanbod aan ziektekostenverzekeringen enorm is, begrijpen wij dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste ziektekostenverzekering. Op Ziektekostenverzekering.nl kun je jouw ziektekostenverzekering vergelijken. Daarnaast leggen we je uit hoe het Zorgstelsel in Nederland werkt en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de ziektekostenverzekering 2019.

Ook biedt Ziektekostenverzekering.nl informatie over vergoedingen en de verschillende verzekeraars. Onder het kopje “Dossiers” vind je gerichte informatie over ziektekostenverzekeringen in specifieke situaties. Heb je bijvoorbeeld diabetes, astma of reuma? Of ga je op reis naar het buitenland? Dan lees je op Ziektekostenverzekering.nl alles wat je moet weten over jouw ziektekostenverzekering in jouw specifieke situatie.

Omdat we een transparant platform zijn, bieden we ook de mogelijkheid om te discussiëren over alles wat met ziektekostenverzekeringen te maken heeft.

Ziektekostenverzekering.nl, ‘Transparant over Zorg en Financiën’

Bodhi Verhaaf

Gerald Middelesch

Jarno van Meerendonk

Paul Vogelzang

Quinten de Lain

Roeland Werring

Ryan Sasongko

Ryan Sasongko